Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

24 Haziran 2007 Pazar

Marmara Üniversitesi'nde Asla Yüksek Lisans Yapmayın, Yaptırtmayın!


Marmara Üniversitesi'nde işletme yüksek lisansı yaptım ve işte Marmara'da yüksek lisans yapılmaması için geçerli 7 neden şu şekilde:
1) Marmara Üniversitesi'nde dönemin ne zaman başlayacağı meçhuldür. Harçların yatırılma tarihi ve ders kayıt tarihi belirsizdir.
2) Bölümün Öğrenci işleri Bahçelievler'de olup dersler Göztepe Kampüsündedir.
3) Fakülte ve enstitü binaları daha çok ortaokul / liseyi andırmaktadır.
4) Üniversitenin tuvaletleri rezalettir. Kokudan duramazsınız.
5) Hocaların birçoğu diktatör gibidir. "Elini cebinden çıkar", "Benim şimdi işim var ara verelim, ben ne zaman istersem ders yaparız" gibi hoca söylemlerine rastlayabilirsiniz. Ayrıca youtube'dan haberi olmayan pazarlama hocanız bile olabilir.
6) Asistan size yeni dönem öncesi ders programını gönderir. İş yerinizden ona göre izinler alırsınız. Bir de bakarsınız ki asistan yeni bir ders programı daha göndermiş.
7) Okuduğunuz dönemde kaç adet zorunlu ve kaç adet seçmeli ders alacağınız belli değildir. Kafanıza göre takılmak zorunda kalırsınız.
8) Dersleri gördüğünüz binada internet bağlantısı olan bilgisayar laboratuarı yoktur.


"Az ve Öz"

16 yorum:

Adsız dedi ki...

marmara adı üniversite olan ama kendisi üniverite olmayan okullardan,biri,O.D.T.Ü ve Bilkentin bursluları hariç gerisi zaman kaybı derim.
METIN SENTURK

Adsız dedi ki...

önce metin senturk arkadaşım sen marmara, odtü ve de bilkent üniversitelerinden hepsinde egitim aldın da mı böyle konuşuyosun yoksa alışılagelen (hani vardır ya taksimde sallandır mantıgı) sürrealist bir yaklaşım mı???
olayı daha mantık boyutlu ele almasını beklerdim üniversite egitimi almış bir insandan...
yazıyı yazan arkadaşım, bölümden bölüme degişen cok şey var marmarada, hocasından tutun da tuvaletlerine kadar. marmara bilgisayar mühendisliginden mezun oldum, şartlar sizin anlattıgınız kadar vahim de degildi, özellikle bölüm hocalarımın her birisi çok degerli, o sıralarda cok da kıymetini bilememişim hatta.piyasaya girince iyi ki marmarada almışım egitimi dedim ve hala da diyorum....
sevgiler...

Unknown dedi ki...

bende marmarada üretim yönetimi ve pazarlama yüksek lisansı düşünüyorum ve bu konuda bilgi almak istiyorum ben i.ü işletme mezunuyum sizin dediğiniz durumlar bizde de geçerliydi ancak önemli olan akademik eğitim, acaba eğitim yönünden nasıl? bilgi verirseniz çok sevinirim ayaz.ilker@gmail.com

Adsız dedi ki...

Herkes tutturmuş bi torpil lafı gidiyor. Anlaşılması gerçekten zor insanlar başarısızlıklarının sorumlusu olarak neden torpil bahanesinin arkasına sığınırlar.(Özellikle yüksek Lisans mülakatlarında)

ABDULLAH dedi ki...

Merhaba Arkadaşlar,

Marmara Üniversitesinde İşletme Mastere yapmak istiyorum.Bilgi verirsenizi sevinirim. (ücretli + 2.öğretim)

Teşekkürler....

Adsız dedi ki...

ben atatürk üniversitesinde lisans ve yüksek lisans okudum.daha sonra erzurumdan ayrılmam gerekti.gittiğim yerde doktoraya devam ederim dedim ama ne mümkün.üniversite gibi bir üniversite bulmak okadar zormuşki.biz heryeri atatürk gibi sanıyormuşuz.ama ne istanbul üniversitesi ne uludağ üniversitesi nede şimdi dediğinize göre marmara üniversitesi bu ünvana layık değil.herkese tavsiyem; gidip atatürk üniversitesinde çok düzgün bir eğitim almasıdır.üniversite neymiş ben orda gördüm birtek.

Adsız dedi ki...

marmara kadar kafana su düşsün de hem sirkelen hem de temizlen.10 günde bir yıkanan osman.bir de tuvaletlerin kokusundan bahsediyosun.belki de sen yüksek lisans yaptığın içindir.

Adsız dedi ki...

ben marmara üniversitesinde okuyorum sınıf öğretmenliği bölümündeyim.marmara aslında güzel bir üniversite anlatıldığı kadar da kotu degıl.ayrıca tuvaletleri de temız sayılır.cok abatmış arkadaş.bır tek bınaları hakkındakı yorumu dogru.daha cok lıseyı andırıyor ama onemlı olan bına deıl bence.hocalarımızda gayet ıyı ve sıcakkanlı.hele arkadaş ortamnlarına dıyecek yok mukemmel.neden boyle bı yorum yapmıs arkadas anlamadım.

Adsız dedi ki...

marmarada yüksek lisans şartlarını öğrenmek istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

marmara süper bi üniversite metin arkadaş bütün üniversitelerde okumuş gibi yazmışsın ben marmara da hemşirelik okuyorum gayet de memnunum öğretmenlerimiz de tualetlerimiz de gayet iyi.zaten bi tualetı düzgün kullanmak önemlı kampustekıler pis kullanırsa tabıı pis kokması doğal.sen bence tualetlerimiz kotu demek yerıne sebeplerını arasan çok daha maNTIKLI olur.NE DEMİŞLER TEMİZ BULMAK İSTİYORSAN TEMİZ BIRAK!

Adsız dedi ki...

demekki sizin için aldığınız eğitim değil, oradaki koşullarmış. madem bu kadar şikayetçi olacaktınız önceden koşulları öğrenmeniz gerekirdi.bunu kimsenin sze hatırlatmasına lüzüm yoktu. ayrıca şu anda bu yazıyla marmara üniversitesini bütününe hakaret etmiş oluyorsunuz. bunun suç teşkil edeceğinide bilememeniz sizin ayıbınızdır.

Adsız dedi ki...

Ben de marmara hemşirelik bölümünde yüksek lisans yapmak istiyorum. Daha önce bu alanda yüksek lisans yapan varsa beni bilgilendire bilir mi rica etsem

Adsız dedi ki...

basit bir yüksekokul programında okuyorum bina şartları evet o kadar da iyi değil ama hocalarımdan gayet memnunum birkaçı hariç hepsi eğitim sevdalısı,ömrünü orda geçirmiş.hepsine sevgiler gönderiyorum.
Göztepe TMBYO/Elektrik

Adsız dedi ki...

marmara'da bal gibi torpil oluyor. 2 gun önce mülakata girdim.bugun sonuçlar açıklandı. bir arkadaşım ales puanı ve okul ortalamsı benden düşük olduğu halde torpili olduğu için girdi.ben giremedim. torpil içn telefon konuşması yaparken bizzat şahit olan arkadaşlarım var. özellikle marmara kazananların ismini açıklıyor sadece sıkıyorsa ales puanı not ortalaması ve mülakat notlerıyla birlikte açıklasın.torpiilli o kişi mülakattan ağlamaklı çıktı.ben ise sorulara doğru cvp verdim ne hikmetse ben giremiyorum. üstelik kendi mülakat notumu bile öğrenemiyorum.dilekçe yazıyorum evinize postalarız diyorlar.ne zman kesin kayıt işlemleri bittikten sonra??????? bu sadece kul hakkı yemektir.....

Adsız dedi ki...

Marmara yüksek lisans başvurusundaki TORPİL mevzusuna bende katılıyorum.. Mülakat sonrası sıralamam 10 kişi geriledi ve yedek listesindeyim!!. listedeki en yüksek not ortalama bende şu anda ama yedeklerdeyim.. Mülakattta neye göre puan veriyorlar, hocalardan buna göre bir açıklama beklerdim doğrusu..

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşlar
ben işletme son sınıf öğrencisiyim ve marmara üniversitesinde yiksek lisans düşünüyorum. üds-kpds veya herhangi bir yabancı dil sertifikası şartı arıyorlar mı ? bana yardımcı olur musunuz ? şimdiden teşekkürler.
unutmadan aile fertlerinden bir kişi marmara üniversitesi mezunu hiçte senin söylediklerini söylemiyor ve iyiki okumuş diyor söylemek istedim. bence sen farklı amaçlar beklemişsin gibi geliyor bana....
yunus