Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Dış Ticareti baltalayan unsurlar: Gümrükler ve Gümrük Memurları

Bugün yine gümrükten rahat rahat çıkması gereken bir ürünümüzü alamadık. Vergimizi yatırdık, beyanname kapandı ancak gümrük memuru hazretleri muayene için imzalarını bahşetmediklerinden ya akşam mesaisi yolunu seçip ekstradan para vereceğiz ya da yarını beklememiz gerekiyor.

Dış ticaretin hızını kesen gümrük ve gümrük memurlarına karşı artık birşey yapmalı!

Gerçekten numune olarak yurtdışından gelen ürünleri gümrüğe takmak için uğraşan memurlar devletin vergi gelirini düşündükleri için mi bu kadar çalışıyorlar yoksa global taşımacılık firmalarına ardiye, ordino kazandırıp prim toplamak için mi bu kadar insan üstü gayret içerisindeler?

Saat 17:00'ye doğru gümrük beyannemesinin kapanmasına rağmen, imza atmayan muayene memuru gerçekten yoğun olduğu için mi o kutsal ve çok önemli imzasını atamıyor yoksa işi mesaiye bırakıp gece gündüz vatanına, milletine, ee birazcık da kendine menfaat sağlamak için mi?

Bir çok gümrük memuru kendi menfaati doğrultusunda firmaların ürünlerini bekletmekte, bir nevi gecikmelerden usanan firmalara şantaj yapmaktalar. Ya beni gör ya da paşa paşa gümrükte ürünlerini bekletirim!

Hükümet, bu ehl-i keyif gümrüklere ve gümrük memurlarını bir el atsa, firmalar da ürünlerini zamanında müşterilerine teslim etse...



"Az ve Öz"

Hiç yorum yok: