Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

29 Mayıs 2007 Salı

Vapur Güvertesinde Sigara İçenler

istanbul'da boğaz manzarası eşliğinde yolculuk yapmak için çok güzel bir tercihtir vapurlar: Kadıköy-Eminönü, Üsküdar-Beşiktaş... Vapurun güvertesine oturup temiz deniz havası almak isteriz ancak sigara bağımlısı ve etrafındakileri düşünmeyen şehir eşkiyaları birer birer başlarlar sigaralarını yakmaya. Deniz havası alacağınıza sigara dumanı alırsınız ciğerlerine. Üstelik vapur güvertesinde sigara içmek resmen yasak!

"Kadıköy-Eminönü Vapuru" Resmin sahibi stupider_jupiter


"Az ve Öz"

4 yorum:

Adsız dedi ki...

fazla vapura binmeyen biri hatta vapur yolculugunu zevk goren ve sigara icen bir vatandas olarak. sigara icilsin ama nasil baska yerlerde bizler icin ozel bir kose yapiliyorsa bize de versinler oyle bir kose tutturelim ufaktan kimseyede rahatsizlik vermeyelim.

bakiyyebemolu dedi ki...

Ankara'dan İstanbul'a gitar almaya gitmiştim. Sabah Haydarpaşa'ya indim; karşıya, Tünel'e gideceğim. Vapurdayım. Güvertede bir sigara yakmışım, yanına bir de çay... Denizin kokusu, martıların sesi, manzara... Sorma gitsin.

Adsız dedi ki...

İnsanımız hangi konuda duyarlı ki güvertede kendi keyfini düşünürken size gelen dumanı düşünecek? Güldürmeyin beni ;) Yerlere tüküren, otobanda bile arabadan çöp atan, otobüs durağına sığınmış soğuk ve yağmurdan korunmaya çalışan insanların yüzüne yüzüne sigara dumanı üfleyen bir neslin çocuklarıyız.

unablogger dedi ki...

konuyla ilgili bir yazı..
http://aktifinisiyatif.wordpress.com/2008/11/06/sigara-yasagi-1/