Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

8 Haziran 2007 Cuma

Türkiye gündemini belirleyen web sitesi


TSK da çağımızın en önemli iletişim aracı olan interneti çok verimli kullanmaya başladı. Türkiye, TSK'nın AKP Hükümet'ine verdiği muhtırayı, güneydoğudaki güvenlik bölgelerini önce TSK'nın kendisi web sitesinden öğrendi. Son zamanlarda Türkiye gündemini belirleyen TSK'nın web sayfasına arada sırada uğramınızı tavsiye ederim.

TSK web sayfası: http://www.tsk.mil.tr


Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt Kimdir?

Yaşar Büyükanıt, 1Eylül 1940'da İstanbul'da doğdu. 1959 yılında Erzincan Askeri Lisesi'nden, 1961 yılında da Kara Harp Okulu'ndan mezun oldu. 1963 yılında Piyade Okulu'nu bitirdi. 1983-1986 yılları arasında Kuleli Askeri Lisesi Komutanlığı, 1986-1988 yılları arasında da Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı yaptı. 1992 yılında tümgeneralliğe terfi ederek, bu rütbede Genelkurmay Başkanlığı Genel Sekreterliği ve 3 yıl süreyle Kara Harp Okulu Komutanlığı görevlerini yürüttü. 1996 yılında korgeneral, 2000 yılında da orgeneral oldu. 2004 yılında Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevine atandı.

Yaşar Büyükanıt, 31 Temmuz 2006 günü Genelkurmay Başkanlığı'na atandı. 30 Ağustos 2006 tarihinden itibaren iki yıl boyunca bu görevde bulunacaktır. Büyükanıt, Filiz Büyükanıt'la evli ve bir kız çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

"Az ve Öz"

1 yorum:

æmre dedi ki...

Resimde sanki Hv Kuvvetleri üniformasıyla mı ? Laci seçiyo benim gözlerim :))

Yaşar BÜYÜKANIT Paşaya gelince, bildiğinizden kalitelidir, tahmininizden kararlıdır.. Nası böyle ahkam kesebildiğimi merak edene açıklarım, akrabam deil, o biline baştan..

TSK deil sadece bu ülkenin bugününü belirlemek, geleceğinin şekillenmesinde de rol alır, almıştır, ilelebet de alacaktır !

Kimin başta olduğu önemli değil, esas olan Türkiye Cumhuriyeti Milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kartal Yuvalarında hür yaşamasıdır..

Saygılar..