Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

1 Ekim 2007 Pazartesi

Blog yazarak para kazanın!

Günümüzde internet reklamcılığı giderek daha fazla önem kazanıyor çünkü insanlar eskiden televizyon karşısında saatlerce zaman harcarken artık interneti tercih ediyorlar. Sadece Türkiye'de bile milyonlarca kişi hergün gazete okuma, e-posta gönderme /alma, sohbet etme (chat), kız-erkek arkadaş bulma, oyun oynama gibi amaçlarla internete giriyor. Böyle olunca da firmalar hedef kitlelerini sanal alemde etkileme yoluna gidiyor. Sonuç olarak internet sayfası veya blog sahipleri için para kazanma fırsatı ortaya çıkıyor.



İnternetten para kazanmak istiyorsunuz ama nasıl bu işi başaracağınızı bilemiyorsanız, işte size rehberlik edecek adımlar:

1) Blogger'a üye olun ve bir blog adresi edinin. Başlamak için buraya tıklayınız. Burada önemli olan iyi bir blog adı seçmek çünkü google, yahoo ve windows live gibi arama motorları sizin blogunuzu arama sonuçlarında listelerken blog adresinizin de konuyla ilgili olmasına dikkat edeceklerdir.


2) Blogunuzu hergün güncellemeye çalışın.


3) Yazılarınızı hafif.org, tusul.com, oyyla.com gibi sosyal paylaşım / mim siteleri ile daha geniş kitlelere ulaştırmaya çalışın.


4) Sağdan soldan copy-paste değil de kendi cümleleriniz ile yazılar yazmaya çalışın, kendi çektiğiniz fotoğrafları blogunuza yükleyin.


5) Blog diliniz Türkçe yerine İngilizce olursa daha çok para kazanırsınız, çünkü daha pahalı reklamlar blogunuzda oynar. Ancak İngilizce siteler arasında varolabilme savaşı vermek hiç de kolay değildir!


6) Blog içeriği ile sorununuz kalmadı ise http://google.com.tr/adsense 'e tıklayarak Google Adsense üyesi olun, hesap bilgilerinizi düzgünce doldurun ve reklam kodu üretip blogunuza yapıştırın. Artık 24 saat açık para basan bir dükkanız var!


7) İlk başlarda doğru düzgün para kazanamayacaksınız, birkaç ay geçmesi gerek. Sabırlı olun.


8) Haydi hemen blog yazmaya başlayın, http://azveoz.blogspot.com 'a link verirseniz sevinirim.


"Az ve Öz"

2 yorum:

İdris Cin dedi ki...

Merhabalar,

Yeni blog yazmaya başlayan ya da başlayacak olan arkadaşlara 2,3 ve 4. maddelere özellikle dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. Bu maddelere uyduğunuz taktirde okuyucu kitlesi ve para kazanmak hiç te zor değil. Uymadığınız taktirde ise bırakın para kazanmayı okuyucu bulmanız bile güçleşebilir.

Paylaşımınıza sağlık.

Sevgi ve Saygılarmla.

Adsız dedi ki...

Para kazanmak maksadıyla yapılacak iş değil blogculuk, bir nevi ifade şekli.
Bu maksatla yapılırsa çabuk pes edilir, çünkü fazla birşey kazanılabileceğini sanmıyorum. Buradaki "fazla" kişiden kişiye göre değişir. Bana göre aylık bin dolar getirmedikten sonra blogdan para kazanıyorum denilmez.