Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

1 Ekim 2007 Pazartesi

İstanbul'da eşsiz bir mekan, Hidiv Kasrı


İstanbul'da gezilmesi - görülmesi gereken mekanlardan birisi de kesinlikle Hidiv Kasrı. Beykoz'da Kavacık'a çok yakın bir konumda bulunan Hidiv Kasrı'na sahil yolundan ve Kavacık'tan ulaşım çok kolay. Hidiv Kasrı, müthiş bir boğaz manzarası, çicek bahçesi ve dev gibi ağaçlarıyla sizi İstanbul'un o karmaşık ve aşırı kalabalık ortamından kurtarıyor.



Hidiv Kasrı'nın tarihçesini benim gibi merak edenler için işte Hidiv Kasrı:

Hıdiv, Osmanlı'nın Mısır valilerine verdiği ünvandır. 19. yüzyılın sonlarında, genç yaşta Mısır Valisi olan Abbas Hilmi Paşa, Osmanlı devletinden Mısır'daki İngiliz nüfuzunu kırabilmek için destek sağlayabilmek için uzun süreli İstanbul'da kalması gereken genç Paşa,1903 yılında Çubuklu'da iki ahşap yalı satın alır. Zamanla yalılarının arkasındaki yamaçları ve üst düzlüğü kapsayan 270 dönümlük bahçeyi de alan Paşa,1907 senesinde İtalyan mimar Delfo Seminati'ye o devrin mimari modasına uygun olarak art nouveau tarzındaki muhteşem saray yavrusunu yaptırır. 1000 m2 alan üzerine yapılan müstesna bir yapıdır.
Hidiv Kasrı'na gitmeyi düşünürseniz, iletişim bilgileri şöyle:
Telefon:(0216) 413 96 44(0216) 413 96 64 Faks:(0216) 413 96 99

Kaynak: http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/HizmetAlanlari/Sosyal/SosyalTesislerVeKoskler/Koskler/Hidiv/

"Az ve Öz"

Hiç yorum yok: