Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü

Baz İstasyonu Elektromanyetik Radyasyonu Ölçümü
Gsm baz istasyonlarının evinizdeki ,iş yerinizdeki etkisini profesyonel şekilde ölçüyoruz. Telefon: 216 415 80 87 Web: http://www.demosmuhendislik.com

Demos - RFS

Demos - RFS
RFS rf kablo, jumper, konnektor, arastor, mcm Demos ile Türkiye'de

4 Ağustos 2007 Cumartesi

OGS hangi araçta nereye takılmalı?


Atermik cam olarak tanımlanan özel ısı yalıtımlı araç ön camları 98 Model yılı itibarı ile Renault Twingo, Renault Clio, Renault Megane Ailesi (Sedan, Scenic, Coupe, Wagon) ile Laguna, Kangoo, Mercedes, BMW, Peugeot 206, 307, 406, Opel Zafira, Opel Vectra, Citroen ve Mercedes marka araçların klimalı modellerinde uygulanmaya başlanmıştır. Ayrıca yeni model araçlarda da atermik cam kullanılmaya başlanmıştır.

Şayet aracınız bu marka ve modelde ve camı atermik ise; bu bölgelere cihaz monte edilmelidir. Aksi takdirde kaçak geçiş uyarısı alabilirsiniz.

· RENAULT TWİNGO: Ön camın üst ortasında dikiz aynasının üstünde sağ tarafta uzanan siyah benekli bölge içine elektronik etiket yerleştirilecektir.(sol tarafta çalışmamaktadır.)

· MEGANE AİLESİ: Ön camın üst ortasında dikiz aynasının üstünde sağ ve sol tarafa uzanan siyah benekli bölge içine elektronik etiket yerleştirilecektir.

· SAFRANE, LAGUNA, OMEGA, SCENİC: Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.

· RENAULT CLİO, SYMBOL, MASTER (2004-2005model): Ön camın orta alt kısmında dikdörtgen kare bir bölge içine yerleştirilecektir.

· RENAULT KANGOO: Ön camın üst ortasında siyah benekli bölgenin sağ ve sol alt köşelerinde olan 2 kare alandan biri tercih edilecek ve cihaz yerleştirilecektir.

· MERCEDES: Ön camın üst ortasında dikiz aynasının üstünde sağ ve sol tarafa uzanan siyah benekli bölge içine elektronik etiket yerleştirilecektir.

MERCEDES VANEO model aracın bazılarında; AUDI A8’de ön cam tamamen metal film kaplıdır.Sürücü etiketi elle dışarı tutacaktır.)

· MERCEDES 2006 MODEL VE SONRASI: Mercedes marka aracın modeline ve donanımına göre cihazın takılacağı bölgelerde farklılıklar olmaktadır.Bazı modellerde ön camın alt kısmında sağ tarafta yer alan özel bölümler bulunmaktadır.

· LAND ROVER 2006 MODEL VE SONRASI ARAZİ TAŞITI(JEEP) :Ön camın üst ortasında yer alan saydam alan içerisine cihaz yerleştirilecektir.

· FORD FOCUS 2006 MODEL VE SONRASI : Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.

· NEOPLAN MARKA OTOBÜSLER : Ön camın alt kısmında sol tarafta yer alan parlak özel bir alan bulunmaktadır.Cihaz bu kısıma monte edilmelidir.

· BMW : Ön camın üst ortasında dikiz aynasının üstünde sağ ve sol tarafa uzanan siyah benekli bölge içine elektronik etiket yerleştirilecektir.

· PEUGEOT 206,307,406 : Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.

· PEUGEOT PARTNER 2003 MODEL VE SONRASI: Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.

· OPEL ZAFİRA, VECTRA : Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.

· OPEL MOVANA MİNÜBÜS 2003 MODEL VE SONRASI: Ön camın orta alt kısmında dikdörtgen kare bir bölge içine yerleştirilecektir.

· CITROEN PICASSO, C3, C5, SAXO : Ön camın üst ortasında siyah benekli bölge içine yerleştirilecektir.


EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

"Az ve Öz"

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kısacası siyah benekli bölge nerede ogs orada desenize şuna

Erdinç korkmaz dedi ki...

Dün haber bültenlerinden birinde görmüştüm. Limiti biten bazı akıllı insanlar arabasını olduğu yerde bırakıp, kartlarını dolurmaya merkeze gidiyorlardı. Tabi, bazıları hemen arkadaki insanlardan yardım aldılar ama bu bile komedi bir durum.

Devlet buna çözüm bulsun :P

Gime dedi ki...

Peugeot 107'de OGS nereye takılmalı?

-GO